Kontakt: INFO@3NITY.SE

Teknik för företag och skolor

Ju mer digitaliserad vår värld blir desto snabbare måste man vara som företag för att hänga med i utvecklingen, som går fort. Som tur är finns det massvis av smarta tekniklösningar, något som gör det hela mycket enklare.

En smart tekniklösning den som finns på  Vaimo.se, som är en e-handelslösning som förenklar för e-handlare. Men det är inte bara företag som använder sig av tekniklösningar, även utbildningsväsendet och konsumenter gör det.

 

Teknik förenklar lärandet

I en artikel i Dagens Industri Digital går det att läsa om hur svensk teknik i form av Virtual Reality faktiskt används i brittiska skolor. Tekniken kommer från det svenska bolaget Crunchfish. Eleverna i skolorna lär sig genom att använda händerna i VR-världen. Många är övertygade om att VR i skolor kommer att växa allt mer, för att på sikt bli en riktigt betydande marknad. I Dagens Nyheter går det att läsa om hur VR-glasögon används vid brandövningar i skolor i Sverige, in te minst på Kungsholmens grundskola:

 

Virtuell verklighet, vr, har visat sig vara ett framgångsrikt verktyg för att lära barn vad man ska göra om det börjar brinna. Med start med en sjätteklass på Kungsholmens grundskola på tisdagen får barn i Stockholm en chans att testa tekniken.

 

Smarta tekniklösningar för alla

Andra smarta tekniklösningar som alla kan använda för att göra sitt liv enklare går det att läsa om på M3.idg.se. Det är allt från smarta hopprep som mäter hur du tränar och visar upp information i luften framför dig via LED-teknik till ryggsäckar med solceller som göra att alla dina elektroniska enheter snabbt och enkelt laddas upp under en vandring. Bra om du är ute i fjällen och inte har tillgång till el på en längre stund.