Kontakt: INFO@3NITY.SE

Skydda iPhone 6 med mobilskal

Det finns massor av teknikprylar som man vill vara extra rädd om och en sådan sak är såklart sin iPhone 6 eller iPhone 6 S, och som tur är finns en massa bra skydd man kan använda – såsom ett smart mobilskal.

Det finns många anledningar till att skydda sin iPhone med ett mobilskal. En olycka kan hända snabbt och inom kort är telefonen du värderar så högt i tusen bitar. Det är en känsla som företaget Teknikdelar, som även säljer just mobilskal, förklarar ganska så bra i ord. Så här skriver de:

”Alla känner nog igen den där jobbiga känslan i magen som uppkommer sekunden innan telefonen dimper i golvet. Tankarna far genom huvudet och allt vi kan tänka på just då är ”kommer min mobil att klara sig eller kommer den gå i tusen bitar?”. Tankar vi bara får svar på först när olyckan är ett faktum, tyvärr. Det är också då som vi önskar att vi investerat i ett snyggt och smart iPhone 6 skal eller ett mobilskal till iPhone 6S om det är den modellen det gäller – båda finns billigt hos oss!” klicka här för att komma till skalen.

Men vilket skal ska man då välja? Alla har vi olika smak, och tur är väl det. På marknaden för just mobilskal finns en massa olika varianter och stilar att välja mellan. Vanligast är till exempel enkla skal man bara sätter på baksidan, men populärt är även skal som har plånboksfunktioner. Sen på senare tid har det även kommit modeller som hjälper till att ladda din lur samtidigt som du använder skalet. Några olika tips på skal att välja bland på marknaden har MacWorld skrivit om, och där tipsas om såväl plånboksfodral som olika bumperskydd. Sedan finns även en rad udda mobilskal om man hellre vill ha ett som verkligen sticker ut. Något som till exempel tidningen M3 skriver om är skal med knogjärn på, på skalets sida eller skal som är har näsor på baksidan eller skal som du kan spreja pepparsprej med. Men något som är viktigt att tänka på oavsett vilket skal du än väljer så är det att alltid behandla din telefon med försiktighet – har du till exempel inget skärmskydd på displayen är det lätt att den repas när du har den i fickan eller i väskan, så kanske kan vara värt att köpa även ett sådant?