Kontakt: INFO@3NITY.SE

Nya telefoner och fast ip-telefoni

Det har hänt enormt mycket framsteg när det kommer till teknik och digitalisering. Något som förenklar för många, inte minst för företag och för många privatpersoner. Vad kommer nu Google med för telefon som många pratar om? Läckta videor avslöjar en smäcker mobil.

Med modern teknik är det till exempel möjligt att ha en integrerad chatt och videokonferens via en enkel klient som gör att du kan ha massor av möten med kunder på distans – på ett väldigt enkelt och lättåtkomligt sätt. Du kan även inom samma system se till att hemma ha flexibel fast telefoni via en och samma operatör och abonnemanget över IP. Nu har många mobiltelefon som kontaktmedel men det finns fortfarande ett behov och en efterfrågan när det kommer till just fast telefon hemma.

Google kommer med ny telefon och utmanar jättar

Samtidigt tävlar de stora mobiltillverkarna om kundernas gunst när det kommer till icke fast telefoni. Nu har Google gett sig in i leken på riktigt och en läcka avslöjar att en mobil vid namn Google Pixel 3 snart kommer att lanseras. I Ny Teknik går det att läsa om hur telefonen kommer att ha endast en kameralins på baksidan, till skillnad från några av de andra mobiltillverkarna som Apple till exempel. Men det verkar som om mobilen har framåtvända högtalare och inget högtalarjack. Sedan kommer telefonen att ha en fingeravtrycksläsare på baksidan, smidigt för den som håller i mobilen, samt ansiktsigenkänning i fram via skärmen. Nu återstår att se hur mobilen är i verkligheten och hur det funktioner verkligen ter sig vid användning.

Mer om den mycket omtalade läckan och telefonen specifikt går det även att läsa om här på Mobil.se och här. Frågan är om telefonen kommer att kunna utmana de största på mobilhimlen, det vill säga Apple, Samsung och Huawei. Det återstår helt enkelt att se. Se videon för att höra ännu fler påståenden och rykten om telefonen: