Kontakt: INFO@3NITY.SE

Ny eller reparerad iPhone?

Vad för nytt kommer Apple lansera i september om man får tro en kinesisk läcka? Bland annat bättre kamera och arbetsminne på iPhone 11.

iphone appleVisste du att det inte bara är bra för miljön att reparera en mobil när något gått sönder – utan även bra för din plånbok? Slipp köpa en helt ny som tar resurser och kostar en hel det, och vinn på båda punkterna. På https://www.appfix.se/priser/apple/ ser du priser på vad det kostar att utföra de allra vanligaste reparationsåtgärderna på telefoner från Apple, tillsammans med en kostnadsfri felsökning.

Läckta dokument om nya iPhone-modeller

I en artikel i Mobil.se går det att läsa om hur det endast är drygt en vecka kvar till dess att Apple offentliggör årets iPhone-modeller, med buller och bång givetvis. Men i samband med detta efterlängtade event har en läcka avslöjat detaljer kring nya generationens mobiler från IT-jätten redan nu.

Bättre kamera och arbetsminne

Det är det kinesiska forumet Tme.net som är ursprunget till läckan och det gäller att ta uppgifterna som kommit ut med en nypa salt, minst sagt. Men det som skrivs är att iPhone 11 ersätter iPhone XR, som var förra årets lite enklare 6,1-tumsmodell med LCD-skärm. Annars ska den nya telefonen inte skilja sig nämnvärt från föregångaren, nyheter inkluderar nytt A13-chipp och ett arbetsminne på hela 4GB. Den allra största nyheten i sammanhanget är att iPhone 11 ska vara utrustad med dubbla kameralinser, med 12 megapixlar var. Dessutom ska telefonen som kommer i mitten på september ha en förbättrad version av Face ID och helt sakna 3D Touch, som har varit väldigt omtalat och omdebatterat tidigare. Batteriet har de samtidigt sett till att utöka kapaciteten på och nu ska den ha 3 110 mAh.

Mer om iPhone 11 går det att läsa i MacWorld IDG liksom i en artikel i Ny Teknik.